AMSTERDAM - Natasha Bedingfield zegt steun te vinden in haar geloof. De 25-jarige zangeres weigert zich daarvoor te verontschuldigen.

Ze nam onlangs enkele nummers op voor haar kerk, een pinkstergemeente in Londen. "Ik ben met de Bijbel opgevoed en het heeft me gevormd tot wie ik ben", zegt ze in een interview op de website Monsters & Critics. "Ik ben trots op mijn brandschone imago."

De zangeres stuit soms op onbegrip in de muziekwereld. "Ik heb pas geleden een tekst geschreven voor een nummer en iemand stelde voor om er een scheldwoord in te zetten", vertelt de zus van zanger Daniel Bedingfield.

"Ik heb niets tegen schuttingtaal in de muziek, maar ik vind het niet nodig om op die manier een stoer imago te creëren. Ik begrijp niet wat er zo slecht is aan goed zijn."

Bedingfield brak in 2004 door met de single 'These words'. Haar debuutalbum 'Unwritten', dat later dat jaar verscheen, was een groot succes.

Op 16 april ligt de single 'I wanna have your babies' in de winkel en twee weken later verschijnt 'NB', haar nieuwe album.