AMSTERDAM - Angelina Jolie is klaar voor een ontmoeting met Jennifer Aniston, de ex-geliefde van haar partner Brad Pitt.

De vrouwen hebben elkaar nooit ontmoet, vermoedelijk omdat Jolie werd aangewezen als schuldige aan de breuk tussen Brad en Jennifer.

Zelf wil ze die roddel nu tegenover de Friends-actrice rechtzetten. Dat meldt de Amerikaanse krant The Post Chronicle.

Toekomst

Of Jennifer ook zin heeft in een gesprek met Angelina is onduidelijk. Een bron onthult in het Britse blad OK! dat Jennifer zich over de scheiding met Pitt, die haar grote liefde was, heen heeft gezet en zich nu richt op de toekomst.

"Ze is onafhankelijker geworden sinds de breuk met Pitt," zegt de bron. Ze heeft het naar verluidt druk met yoga, massages en shoppen voor haar nieuwe huis.

Bovendien heeft de actrice een druk sociaal leven. Vorige week werd Jennifer gezien in een restaurant in Los Angeles, waar ze een afspraakje had met de filmproducent Ryan Kavanaugh.

Geruchten

De New York Post sprak van een nieuwe liefde voor de 38-jarige actrice. Andere media beweren dat Jen Sam Rockwell, de beste vriend van haar ex-geliefde Vince Vaughn, aan de haak heeft geslagen. De Britse acteur ontkent de geruchten. "We zijn alleen vrienden."