Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Patricia Paay door haar ex-collega's van Boulevard wordt beschimpt, soap-stel Erik 'Ludo' en Caroline 'Janine' binnenkort dakloos, Patrick en Angela Kluivert beroemde buurtjes krijgen en Patty Brard zeker weet dat haar leven véél leuker is dan dat van mede-diva Patries. En Idols-idolen afgeschermd van de wereld. Lees mee in de bladen van deze week.

Relnichterij

Ze deed het presenteren leuk en werd als snel populair als vervangster van Albert Verlinde in Boulevard. Maar dat komt Patricia Paay duur te staan. Vorige week al berichtten wij dat ze is weggestuurd bij RTL 4. Deels omdat ze het te slecht deed en deels omdat ze haar serie 'Adams Familie' aan SBS6 heeft verkocht. De bladen zijn verschillende meningen toegedaan. Privé neemt het echter voor Patries op en vond het niet erg dat ze veel fouten maakte. Albert Verlinde krijgt er dan ook van langs van het blad. Hij zei laatst 'Ik lijk Patricia Paay wel' toen hij zijn tekst kwijt was en dat soort valse relnichterij pikt Privé niet. Het blad neemt het op voor Patries. Ze mag haar zegje doen in het blad en dat doet ze dan ook graag.

Soaphuis

Je zou denken dat ze alles hebben, Ludo en Janine uit GTST. In het echte leven heten ze Erik en Caroline en zijn ze heel happy met elkaar en met hun dochtertje Solane. Maar volgens Party is er in hun geluk nu even een kink gekomen. Het paar laat een -ongetwijfeld fraai- huis bouwen in Amstelveen. Party toont foto's van de in aanbouw zijnde woning in een leuk straatje, lekker vrijstaand. Met het huis zou een wens van Erik uitkomen. Zijn twee kinderen uit zijn eerste huwelijk wonen namelijk in de buurt en dan zou hij ze vaker kunnen zien. Maar we lezen dat de bouw door de gemeente is stopgezet. De bouwtekeningen zouden niet kloppen, het huis zou te hoog worden en de bouw moet gestaakt. Erik en Caroline zouden naar de rechter stappen om hun gelijk te halen, maar dat zou nog wel eens een lange strijd kunnen worden. Hopelijk hebben ze niet al hun huis in Amsterdam verkocht, want dan wordt het kamperen op de tv-set voor die twee. Alhoewel: als je Ludo's huis in de serie kent… Het zou geen straf zijn in die enorme villa te moeten logeren.

Beroemde buurtjes

Beter een goede buur dan een verre vriend' luidt het gezegde. Patrick en Angela Kluivert krijgen van elk wat. Volgens Privé worden hun nieuwe buurtjes in hun Amsterdamse appartement namelijk niemand minder dan filmsterren Brad Pitt en Jennifer Aniston. Wow! Het gaat om een voormalig schoolpand in hartje Jordaan, compleet met omheind schoolplein. Zowel de Pittjes als de Kluiverts kochten twee appartementen naast elkaar waardoor ze elk een kamer van 20 meter lang hebben. Waarde: 20 miljoen Euro. Brad en Jennifer zijn volgens de stamgasten al regelmatig in het buurtcafé gesignaleerd, waar ze rustig een drankje drinken. En het schijnt dat Brad daarna een tripje naar de koffieshop maakt voor een joint. Dat mag in Amerika natuurlijk niet. Privé claimt trouwens dat zij 'als eersten' de foto's van het Amsterdamse pand tonen. Maar dat is niet waar. Al veel, veel eerder zagen wij de foto's van de school ergens geplaatst. Maar het nieuwtje van de beroemde buurtjes is wel van hen.

Ik ben leuker

'Mijn leven is véél interessanter' staat er met koeieletters in de Story. En op de cover: Diva's in oorlog, met ene foto van Patty Brard. Nou, dan weet je genoeg: of het gaat om Vanessa, of om Patricia Paay. Het blijkt die laatste te zijn. Patty gaat namelijk ook een serie over haar leven maken. Lachen joh, verzekert ze ons. Zo komt de plastisch chirurg haar thuis inspuiten met collageeninjecties. 'Komt 'ie met twee Albert Heijn boodschappentassen vol spuiten langs!'giert ze het uit. En verder gaat Patty een meidengroep oprichten. Een revival van Luv? Nou, dat moeten we nog zien. Het gaat om één of ander achtergrondkoortje waar Patty dan mee gaat zingen. En ze vertelt ook hele vies over haar darmspoelingen, klysma's dus. Getsie. Als we dat maar niet te zien krijgen op de buis. In ieder geval bezweert ze ons dat het allemaal véél leuker wordt dan de Adams Family van Patricia en Adam. Op tv vanaf 8 maart.

Idols = kassa

De kandidaten van Idols staan in alle bladen. Ze worden 'beticht' van affaires met elkaar (Jamai met Hind) en zouden uitgeput zijn door de eindeloze repetities. De vader van Jim protesteert tegen deze uitputtingsslag. 'Hij heeft nog nooit vals gezongen, maar nu wel. Hij is oververmoeid' meent pa. Zelf houden de sterretjes hun kaken stevig op elkaar. Ze mogen natuurlijk niets zeggen van de omroep -behalve positieve dingen, natuurlijk. Party rekent ons even voor wat Endemol verdient aan de serie. Toegangskaarten voor negen shows en telefoonkosten en SMS-kosten. Na afloop van de serie stroomt er in totaal al 230.000 Euro in het laatje. En dan nog alle fan-artikelen, dat moet ook heel wat opleveren. Verder lezen we dat er al 'anti-Idols' t-shirts zijn gesignaleerd en dat chatters op de site Reinout Oerlemans een te ouwe vent vinden voor de presentatie. Zij hebben liever Tooske. En met dit soort wissewasjes kunnen we nog pagina's vullen. Volgende week meer!