AMSTERDAM - Actrice Gwyneth Paltrow heeft een medewerker aan ruim €3000 geholpen. Paltrowis op het moment in Nieuw-Zeeland voor de opnamen van haar nieuwe film Ted AndSylvia, zo meldt SkyNews. Op weg naar de filmset luisterde de actrice naar eenlokaal radiostation.

Toevallig loofde de dj van het programma net een prijs uitaan de luisteraars. De luisteraar die een foto van Gwyneth wist te maken kon opeen beloning van 45 euro rekenen. Was je als luisteraar brutaal genoeg om eenslipje van de actrice te bemachtigen, dan kon je zelfs 450 euro op je rekeninggestort krijgen. Maar de echte hoofdprijs was voor degene die Paltroweigenhandig live op de radio kon laten horen.

Voor Gwyneth zelf was dat niet zomoeilijk, dus stapte ze af op de medewerker bij de film die het minste verdientmaar wel keihard werkt en liet hem met de radiozender bellen. Live op de radiogaf hij de telefoon weer aan Paltrow die tegenover de dj lovende woorden overNieuw-Zeeland sprak. 'Ik vind het prachtig hier, het is zo ontzettend mooi. Eniedereen is zo aardig...'