NEW YORK - Madonna verhuist mogelijk weer naar de Verenigde Staten. De 48-jarige superster, die nu in Londen woont, is gespot bij het bekijken van huizen in New York. Dat meldt persbureau UPI.

Haar oog zou zijn gevallen op een optrekje inclusief personeel in Manhattan met zeven slaapkamers, tien badkamers, een sauna en drie keukens. De koop zou haar een slordige 27 miljoen euro kosten.

Met haar drie kinderen en haar Engelse man Guy Ritchie woont Madonna nu acht jaar in Londen. Haar liefde voor het Engelse leven ging zo ver dat ze zichzelf volgens insiders een Brits accent had aangemeten. Nu zou ze het juist gehad hebben met de tuttige Engelse tradities en werd het regenachtige weer haar een doorn in het oog. De popdiva bezit al een huis in New York, maar dat zou te klein zijn om het hele gezin te herbergen.

Of de mogelijke verhuizing iets te maken heeft met de vermeende huwelijksproblemen van Madonna en Ritchie, is niet bekend. De geruchten gaan dat het stel in huwelijkstherapie is omdat Madonna zich volgens haar man te weinig met de kinderen bezighoudt en te veel met haar carrière. Zij zou op haar beurt vinden dat Guy zich juist wat meer op zijn werk als filmmaker moet storten.