AMSTERDAM - Tori Spelling en haar moeder Candi hebben de strijdbijl begraven. De aanleiding voor de verzoening zou de zwangerschap van Tori zijn. "We hebben weer contact en we proberen onze geschillen bij te leggen", zegt Candi in het Amerikaanse tijdschrift People.

De ruzie zou zijn ontstaan toen Tori twee maanden na haar scheiding van Charlie Shanian alweer trouwde met haar huidige man, Dean McDermott. Om dezelfde reden zou ze haar vader, televisieproducent Aaron Spelling, al tien maanden niet hebben gezien. Het nieuws van zijn overlijden moest ze daardoor via via vernemen.

Baby

Volgens Randy, de broer van Tori, zijn de dames sinds enkele weken weer 'on speaking terms' en gaan ze binnenkort bij elkaar op bezoek. "Nu er een baby op komst is, willen ze er voor elkaar zijn en mijn moeder is erg enthousiast dat ze oma wordt."

De 30-jarige Tori werd bekend als Donna Martin in de televisieserie Beverly Hills 90210, die werd geproduceerd door haar vader Aaron. Hij was ook het brein achter series als Dynasty en Charlie's Angels.