AMSTERDAM - De geruchten dat Pamela Anderson en Tommy Lee weer bij elkaar zijn zwellen aan nu het stel zoenend is gespot in Los Angeles. Tijdens een lunch met hun twee zoons, Brandon (10) en Dylan (9), legde een fotograaf vast hoe de twee elkaar een kus op de mond gaven.

Verschillende Amerikaanse media weten het zeker: de voormalige Baywatch-babe en de rocker zijn weer samen.

In het dagboek dat Pamela op haar website bijhoudt, rept ze met geen woord over de zoen. Wel schrijft ze op 12 februari dat ze voor een fotoshoot in Cancun is, de plaats waar ze elf jaar geleden haar jawoord gaf aan Tommy Lee.

Liefde

"Een van de gelukkigste momenten uit mijn leven", schrijft Pam. "Liefde is voor altijd." Bij het stukje heeft ze een foto geplaatst waarop Lee haar diep in de ogen kijkt.

De 39-jarige Anderson en de 40-jarige Tommy Lee trouwden in 1995. Toen de Mötley Crüe-drummer in 1998 in de cel belandde omdat hij zijn vrouw zou hebben geslagen, vroeg Anderson de scheiding aan. Later bloeide er toch weer een vriendschap op tussen de twee.

Huwelijk

Vorig jaar trouwde Pamela met Kid Rock, met wie ze al een aantal jaar een knipperlichtrelatie had. Een huwelijk deed daar niets aan af en het stel ging na vier maanden weer uit elkaar.