AMSTERDAM - Charlotte Church hoopt dat ze een jongetje krijgt. De 21-jarige zangeres denkt dat een meisje veel problemen met zich meebrengt.

"Na alle problemen die ze heeft gehad, weet ze waar ze over praat ", verklaart een bron in de Britse krant The Sun. Church werd bekend als kindsterretje met een gouden keeltje, maar ontpopte zich tot een uitgaansbeest dat zich bezondigde aan de nodige drank en drugs.

Namen

Ook over namen voor de baby heeft Church al nagedacht. Haar voorkeur gaat uit naar de naam Robin voor een jongen en Emma, Willow of Kiki voor een meisje.

Ook Shane zou ze erg leuk vinden, maar haar vriend en rugbyster Gavin Henson is het daar niet mee eens. Het kindje, dat verwacht wordt in de herfst, moet in elk geval een gekke naam krijgen, vindt het nachtegaaltje.

Serieus

Church neemt haar zwangerschap zeer serieus. Ze zegt geen druppel meer te hebben gedronken en geen sigaret meer te hebben aangeraakt sinds ze weet dat ze in verwachting is. Het gerucht gaat dat zij en Henson, die al twee jaar een relatie hebben, binnenkort in het huwelijkbootje stappen.