AMSTERDAM - Het leven van Anna Nicole Smith ligt binnenkort op straat. Op de Amerikaanse veilingsite eBay worden momenteel persoonlijke eigendommen van de overleden seksbom geveild.

De vijftig items zijn volgens de veilingsite enkele jaren geleden uit het afval van Smith gevist bij haar huis in Los Angeles.

Onder de te veilen voorwerpen bevinden zich twee dagboeken van de ex-playmate uit de tijd dat ze getrouwd was met de 63 jaar oudere miljardair Howard Marshall II.

Rekening

Het bieden op deze persoonlijke notities begint bij negentienduizend euro. Ook zijn enkele persoonsbewijzen van Smith te koop vanaf vijftienhonderd euro. Een hotelrekening moet minstens 72 euro opbrengen en een cheque die de blondine uitschreef, wordt aangeboden voor 150 euro.

Opbrengst

De spullen worden geveild door William Castleberry, een voormalige bodyguard van Smith, en het echtpaar D'Eva en Eric Redding, dat claimt Anna Nicole te hebben ontdekt toen zij nog een onbekende danseres was in Houston. De opbrengst van de veiling, die op 22 maart afloopt, gaat naar hen.

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari op 39-jarige leeftijd nadat ze onwel was geworden in een hotelkamer in Florida. Naar de doodsoorzaak loopt nog een onderzoek. Geruchten over een overdosis drugs zijn hardnekkig.