AMSTERDAM - De eerste liveshow van het nieuwe Tien-programma 'Just the two of us' heeft zondag met 775 duizend kijkers een goede start gemaakt.

Bekijk video

In het programma worden bekende Nederlanders gekoppeld aan rasartiesten en deze duo's nemen het in een zangduel tegen elkaar op. De show wordt gepresenteerd door Gordon en Linda de Mol.

Edwin Evers

De hoogste score van de vakjury, die bestaat uit Cornald Maas, Margriet Eshuis, Rob Stenders en Esther Hart, was zondag voor radio-dj Edwin Evers en souldiva Berget Lewis. Het duo zong het nummer 'One', van Bono en Mary J. Blige en maakte daarmee grote indruk. Evers bleek zeer verdienstelijk te kunnen zingen.

De laagste score was voor GTST-acteur Mark van Eeuwen en musicalster Nurlaila Karim. Zij zongen de Elvis-klassieker 'Can't help falling in love with you'.

De andere duo's worden gevormd door Sonja Silva en Syb van der Ploeg, Monique Smit en Xander de Buisonjé, Beau van Erven Dorens en Ruth Jacott, Jan Joost van Gangelen en Edsilia Rombley, Bartina Koeman en René van Kooten, Rick Brandsteder en Monique Klemann en Peggy-Jane de Schepper en Thomas Berge.

Verlaten

Maandag wordt aan de hand stemmen van het publiek bepaald welk duo de show als eerste moet verlaten.