AMSTERDAM - Het gaat weer goed met Gordon. De zanger zag het na het verbreken van zijn relatie met Bartho Boer niet meer zitten, maar zegt zich nu weer geweldig te voelen. "Ik ben uit een heel diep dal gekomen", aldus Gordon in De Telegraaf.

De 38-jarige zanger vertrok in december in zijn eentje naar Zuid-Afrika om tot zichzelf te komen. "Ik heb mijn hele leven omgegooid", zo vertelt Gordon maandag in de krant. "Ik durf mezelf nu op de eerste plaats te zetten. Pas dan kun je van een ander houden."

De zanger heeft op het zuidelijke continent ook al zijn slechte gewoontes overboord gegooid. "Ik drink geen alcohol meer, ik ben 25 kilo afgevallen en heb ook het feesten even op een lager pitje gezet", aldus Gordon. "Ik heb het heel serieus aangepakt. Ik heb me teruggetrokken om mezelf te vinden."

Muziekprogramma

Gordon presenteert momenteel met Linda de Mol het nieuwe muziekprogramma 'Just the two of us' op tv-zender Tien. In de show zingen negen bekende Nederlanders, die zingen niet tot hun dagelijkse werk hebben gemaakt, duetten met bekende zangers of zangeressen.