AMSTERDAM - Michael Jackson heeft zaterdag Amerikaanse soldaten en hun familieleden begroet op een Amerikaanse legerbasis ten zuiden van Tokio. De King of Pop maakte een praatje met de aanwezige militairen en schudde handen in de ontvangstruimte. Hij bedankte de soldaten voor het dienen van hun vaderland.

Bekijk video

De 48-jarige zanger is in Japan om zijn fans uit dat land te bedanken. "Mijn vrienden en fans in Japan hebben mij en mijn familie altijd enorm gesteund", zei hij. De artiest was donderdag eregast op een exclusief gala waar vierhonderd fans een kaartje voor hadden gekocht.

Michael Jackson-imitators

Ongeveer honderd wezen en gehandicapte kinderen hoefden niet te betalen voor het evenement. Een kaartje voor het gala kostte ongeveer 2500 euro. Daarvoor kregen de gasten een buffet, Japanse Michael Jackson-imitators en een kans op een korte ontmoeting met Jackson.

Comeback

Volgens geruchten is de 'smooth criminal' bezig met de voorbereiding van een comeback. Hij riep onlangs de hulp in van muziek- en televisieproducent Simon Fuller. Naar verluidt produceert Black Eyed Pea Will.I.Am de comeback-cd.

Wacko Jacko heeft tot nu toe in Japan nog niet gezongen of zijn befaamde moonwalk uitgevoerd. Hij blijft nog ongeveer drie dagen in het Aziatische land.