AMSTERDAM - Fans van Kevin Federline, de aanstaande ex-man van Britney Spears, maken kans op een uitnodiging voor zijn verjaardag. In een poging zichzelf te promoten heeft Federline de zoekmachine searchwithkevin.com geopend.

Bekijk video

Wie deze site maar vaak genoeg gebruikt om over het internet te surfen, mag zich mogelijk een van de tien gelukkigen noemen die met Kevin zijn 29e levensjaar inluidt.

Uitnodiging

De feestjes van Federline vinden op 21 en 24 maart plaats in Los Angeles en Las Vegas. Wie wint, krijgt een uitnodiging, maar moet het vervoer naar het partijtje wel zelf regelen. Op 19 maart worden de winnaars bekendgemaakt.

Federline probeert sinds vorig jaar voet aan de grond te krijgen als rapper K-Fed. Vooralsnog heeft hij weinig succes. Zijn debuutalbum 'Off the record' bleef in de Amerikaanse albumlijsten steken op de 159e plaats en muziekblad Rolling Stone gaf de plaat één van de vijf sterren.

Conclusie

Kevin ligt sinds november in scheiding met Spears, met wie hij twee jaar getrouwd was en twee zoontjes heeft. De popzangeres verblijft nu in een ontwenningskliniek, waar ze volgens geruchten tot de conclusie is gekomen dat Kevin toch wel veel voor haar betekent.

Ook Federline liet zich ontvallen nog altijd veel om zijn ex te geven.