AMSTERDAM - Reese Witherspoon heeft zich teruggetrokken uit de film 'Bunny Lake is missing'. Dat meldt het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Variety.

De 30-jarige actrice zou in de remake van de film uit 1965 niet alleen de hoofdrol spelen, maar was ook aangetrokken als producent.

De film gaat over een vrouw die haar dochter als vermist opgeeft, waarna blijkt dat het meisje niet bestaat. De opnamen zouden over vijf weken beginnen.

Het is nog onduidelijk of dit schema door regisseur Joe Carnahan wordt aangehouden. Ook is onbekend of er al een vervanger voor Reese is gevonden.

Script

De entertainmentwebsite TMZ weet te melden dat Reese is opgestapt omdat het script van de film zo kort voor de opnamen nog niet af was. Vorige week zou de Amerikaanse actrice een versie hebben ontvangen waarin het verhaal in grote lijnen is uitgewerkt, maar nog altijd niet ingevuld. Pulitzer Prize-winnaar Doug Wright is verantwoordelijk voor het script.

Scheiding

Met het verhaal dat Reese is opgestapt uit onvrede met het script weerlegt TMZ de geruchten dat de actrice het emotioneel niet aan zou kunnen de film te maken. Reese vroeg vorig jaar na een huwelijk van zeven jaar de scheiding aan van acteur Ryan Philippe. Het stel heeft twee kinderen, de 7-jarige Ava en Deacon van 3.