AMSTERDAM - Jim Bakkum kan zich niets meer herinneren van het ongeluk tijdens de voorstelling van de musical 'Grease'. Dat vertelt de musicalster, die de hoofdrol van Danny Zuko vertolkt, op zijn website.

De auto waarmee het tweetal in de show opkwam, belandde twee weken geleden in de orkestbak van de schouwburg in Almere. Jim liep een hersenschudding op en scheurde zijn schouderblad.

Zijn tegenspeelster Bettina Holwerda, die de rol van Sandy voor haar rekening neemt, brak haar pols op zeven plaatsen. "Met haar gaat het gelukkig iets beter", zegt de 19-jarige zanger.

Visite

De ex-Idol is nog herstellende van zijn hersenschudding. "Je merkt meteen dat het al gauw te veel wordt", zegt Bakkum. Hij stelt alle visite op prijs, maar hij heeft zijn rust nodig. "Ik kan het nog niet hebben als er zeven mensen door elkaar heen praten."

Bakkum en Holwerda worden momenteel vervangen door William Spaaij en Madelon van der Poel. Wanneer de hoofdrolspelers de draad weer kunnen oppakken, is nog onduidelijk.

Oorzaak

De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht. Productiemaatschappij V&V Entertainment heeft voor de zekerheid besloten geen gebruik meer te maken van de bewuste elektronische auto.