AMSTERDAM - Musicalster en zanger Edwin Jonker gaat trouwen met zijn vriendin Melanie, die hij onlangs op Bali ten huwelijk vroeg. Jonker hoopt haar ergens in september tot zijn wettige echtgenote te maken. Ook dat ziet hij het liefst in het buitenland gebeuren.

Bekijk video

"Ik weet zeker dat ik de rest van mijn leven met Melanie wil delen", zegt hij donderdag in De Telegraaf.

Dat de 21-jarige Melanie bijna tien jaar jonger is dan hij, vindt Jonker geen enkel probleem. "Ik kan mezelf bij haar zijn en dat vind ik belangrijk in een relatie. Daarnaast is ze natuurlijk uitgesproken mooi."

Kinderen

Jonker was eerder getrouwd met musicalster Nurlaila Karim, die momenteel de hoofdrol speelt in 'The wiz'. Samen kregen ze twee kinderen, Gaia is 4 en Jay is 5 jaar.

Voor Jonker is het erg belangrijk dat zij straks bij het huwelijk aanwezig zijn. "Ze kunnen fantastisch met Melanie opschieten. Zij moeten bij de bruiloft zijn. Het liefst als bruidkids."

Billie Holiday

Jonker (30) maakt deel uit van zanggroep All-Music, die vorig jaar doorbrak met het album 'Seasons of love'. Ook speelde hij in 'Oesters van Nam Kee' en 'Costa!'. Later dit jaar is hij te zien in een productie over Billie Holiday.