Voetbal

Chelsea kan weer beschikken over Hazard

Guus Hiddink kan in de slotfase van het seizoen bij Chelsea weer beschikken over Eden Hazard. De Belgische aanvaller van de 'Blues' maakt zaterdag tegen Bournemouth zijn rentree na zes weken blessureleed. 

"Eden kan spelen en reist met ons mee naar Bournemouth", liet Hiddink vrijdag op de persconferentie weten. "Een hele wedstrijd komt waarschijnlijk nog wat te vroeg, maar hij is in staat terug te keren. Hij heeft de hele week zonder klachten getraind. Hij zag er levendig uit."

Hazard kreeg begin maart in de achtste finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain opnieuw last van een oude heupblessure.

De schade leek mee te vallen, maar toch stond de 'Rode Duivel' wekenlang aan de kant. Zonder Hazard strandde Chelsea niet alleen in de Champions League, maar ook in de FA Cup.

In de Premier League valt voor de Engelse kampioen van vorig jaar ook niets meer te winnen. Chelsea staat tiende, ver achter de posities die recht geven op Europees voetbal.

Titelstrijd

Toch kan de ploeg van Hiddink nog een rol gaan spelen in de titelstrijd. Zowel koploper Leicester City als nummer twee Tottenham Hotspur komt namelijk nog naar Stamford Bridge.

"Chelsea gaat altijd voor de winst, wat er ook op het spel staat'', zei de 69-jarige Varssevelder.

Bekijk het programma en de stand in de Premier League

Lees meer over:

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Titelverdediger Van Gerwen staat bovenaan in het klassement, voor Wright en Van Barneveld.

Resterend programma top twee

Resterend programma top twee
Feyenoord heeft de titelrace met Ajax in de Eredivisie zo goed als beslist.
Tip de redactie