Voetbal

Mourinho kan 'bijna garanderen' dat hij in de zomer weer aan de slag gaat

José Mourinho is ervan overtuigd dat hij aankomende zomer weer aan de slag gaat als manager bij een club. Volgens de Portugees heeft hij diverse aanbiedingen op zak.

De 53-jarige Mourinho werd half december aan de kant gezet bij Chelsea en opgevolgd door Guus Hiddink. Sinds zijn ontslag werd de coach in verband gebracht met diverse Europese topclubs. Hij zou zelfs al een voorcontract hebben getekend bij Manchester United.

Volgens Mourinho heeft hij nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. "Ik kan bijna garanderen dat ik deze zomer weer ga werken. Er liggen enkele goede aanbiedingen op tafel", zei de oud-coach van onder meer FC Porto en Real Madrid in Lissabon.

"We moeten nu de opties tegen elkaar afwegen en een goede beslissing nemen. In de zomer weet iedereen wat mijn volgende club zal worden. "

"Ik wil ergens werken waar ik gewild ben en ik zal mijn ideeën over voetbal dan met mij meebrengen. Ik wil werken bij een club met verantwoordelijkheden, in een zware competitie en waar geen makkelijke doelstellingen bestaan. Dan blijven er niet veel opties over", aldus Mourinho.

Lees meer over:

Blijf live op de hoogte met de app

Blijf live op de hoogte met de app
Door een innovatieve opzet in de vorm van een liveblog is de nieuwe app van NUsport nóg actueler.

Hiphop, Ronnie Flex en dammen

Hiphop, Ronnie Flex en dammen
Jan Groenendijk en Roel Boomstra strijden om WK-titel en voor hipper imago van hun sport.
Tip de redactie