Voetbal

Mourinho kan 'bijna garanderen' dat hij in de zomer weer aan de slag gaat

José Mourinho is ervan overtuigd dat hij aankomende zomer weer aan de slag gaat als manager bij een club. Volgens de Portugees heeft hij diverse aanbiedingen op zak.

De 53-jarige Mourinho werd half december aan de kant gezet bij Chelsea en opgevolgd door Guus Hiddink. Sinds zijn ontslag werd de coach in verband gebracht met diverse Europese topclubs. Hij zou zelfs al een voorcontract hebben getekend bij Manchester United.

Volgens Mourinho heeft hij nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. "Ik kan bijna garanderen dat ik deze zomer weer ga werken. Er liggen enkele goede aanbiedingen op tafel", zei de oud-coach van onder meer FC Porto en Real Madrid in Lissabon.

"We moeten nu de opties tegen elkaar afwegen en een goede beslissing nemen. In de zomer weet iedereen wat mijn volgende club zal worden. "

"Ik wil ergens werken waar ik gewild ben en ik zal mijn ideeën over voetbal dan met mij meebrengen. Ik wil werken bij een club met verantwoordelijkheden, in een zware competitie en waar geen makkelijke doelstellingen bestaan. Dan blijven er niet veel opties over", aldus Mourinho.

Lees meer over:

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Tien beste darters van PDC komen op 16 maart naar Ahoy in Rotterdam tijdens zevende speelronde.

Samenvattingen Champions League

Samenvattingen Champions League
Er werd dinsdag en woensdag liefst negentien keer gescoord in de achtste finales.
Tip de redactie