Voetbal

Feyenoord met Van der Heijden en Vejinovic tegen Heerenveen

Feyenoord begint donderdagavond met Jan-Arie van der Heijden en Marko Vejinovic aan de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen in De Kuip.

Van der Heijden neemt in de verdediging de plaats in van Sven van Beek, die geschorst is na zijn gele kaart van afgelopen zondag in het uitduel met AZ (4-2 verlies). 

Ten opzichte van die wedstrijd in Alkmaar begint ook Marko Vejinovic weer in de basis. De oud-speler van Vitesse krijgt van trainer Giovanni van Bronckhorst dit keer de voorkeur boven Simon Gustafson.

Het middenveld wordt gecompleteerd door Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. De voorhoede van Feyenoord bestaat zoals gewoonlijk uit Eljero Elia, Michiel Kramer en Dirk Kuijt.

Mulder

Bij Heerenveen begint Erwin Mulder in de basis. De 26-jarige doelman stond van 2007 tot afgelopen zomer onder contract bij Feyenoord.

De Rotterdammers verloren de laatste drie competitiewedstrijden en moeten winnen om de derde plek op de ranglijst te verstevigen. 

Het duel tussen Feyenoord en Heerenveen in de De Kuip begint om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Kongolo, Van der Heijden, Nelom; El Ahmadi, Vejinovic, Vilhena; Kuyt, Kramer, Elia.

Opstelling Heerenveen: Mulder; Van Anholt, Otigba, Van Aken, Cavlan; v.d. Berg, Marzo, Thorsby; Zeneli, Veerman, Larsson.

Lees meer over:

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Titelverdediger Van Gerwen staat bovenaan in het klassement, voor Wright en Van Barneveld.

Resterend programma top drie

Resterend programma top drie
Feyenoord, Ajax en PSV zijn verwikkeld in een spannende titelrace.
Tip de redactie