Mancini en Internazionale accepteren excuses van Sarri

Internazionale heeft vrijdag de excuses van Maurizio Sarri geaccepteerd. De trainer van Napoli beledigde dinsdagavond in de slotfase van de Coppa Italia-wedstrijd zijn collega Roberto Mancini.

"Het is tijd om een streep te zetten onder de recente gebeurtenissen en om een einde te maken aan alle ophef over de laatste paar minuten van de wedstrijd", zo valt er te lezen in een statement van Internazionale.

Sarri werd donderdag voor twee bekerduels geschorst omdat hij "zwaar beledigende teksten" bezigde in de richting van Mancini. Rechter Gianpaolo Tosel besliste ook dat Sarri een boete krijgt van 20.000 euro. Mancini moet voor zijn aandeel in de ruzie 5000 euro betalen.

Een woedende Mancini liet gelijk na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd weten dat Sarri hem 'homo' en 'flikker' had genoemd. "Sarri is een racist en mensen zoals hij horen niet thuis in het voetbal", brieste de coach van Internazionale.

Nu is de ergste kou uit de lucht. "Mancini en de club accepteren de verontschuldigingen van Sarri en Napoli en vragen de pers en het publiek nu om zich weer volledig op de wedstrijden te focussen."

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Tien beste darters van PDC komen op 16 maart naar Ahoy in Rotterdam tijdens zevende speelronde.

Samenvattingen Champions League

Samenvattingen Champions League
Er werd dinsdag en woensdag liefst negentien keer gescoord in de achtste finales.
Tip de redactie