Nieuw contract geeft geblesseerde Hahn 'rust en kracht'

Hoewel de zwaar geblesseerde Warner Hahn de komende zes tot negen maanden niet in actie kan komen, zette de reservedoelman woensdag met een grote glimlach zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord.

"Gisteren was een vervelende dag en had ik het moeilijk, maar vandaag heb ik de knop omgezet", aldus Hahn, die nu tot medio 2019 vastligt in De Kuip, op de website van de Rotterdammers.

"Ik heb een lange weg te gaan, één die zes tot negen maanden gaat duren. Maar mijn revalidatie kan niet beter beginnen dan met zoiets moois als een nieuw contract. Het contract, en het vertrouwen dat de club daarmee uitspreekt, geeft me rust en extra kracht."

Hahn scheurde maandag zijn voorste kruisband af in het duel tussen Jong Feyenoord en Jong Cambuur. "Na een duel kwam ik verkeerd terecht. Ik hoorde ‘krak’ in mijn knie, toen wist ik eigenlijk meteen dat het niet goed was", blikt de 23-jarige sluitpost terug.

"Het is enorm zuur dat dit is gebeurd, want het ging de laatste tijd juist heel goed. Het enige dat ik nu kan doen is me focussen op mijn herstel, om zo goed en snel als mogelijk terug te komen."

Van Geel

Technisch directeur Martin van Geel heeft er alle vertrouwen in dat dat ook gaat gebeuren. "Warner is op en top prof, een jongen die er alles voor doet en mentaal sterk is. Die instelling gaat hem ongetwijfeld helpen tijdens zijn herstel."

"Het is een cliché, maar hij gaat hier sterker uitkomen. Ondanks zijn blessure ben ik er nog altijd van overtuigd dat Warner een mooie toekomst tegemoet gaat."

Lees meer over:

Blijf live op de hoogte met de app

Blijf live op de hoogte met de app
Door een innovatieve opzet in de vorm van een liveblog is de nieuwe app van NUsport nóg actueler.

Hiphop, Ronnie Flex en dammen

Hiphop, Ronnie Flex en dammen
Jan Groenendijk en Roel Boomstra strijden om WK-titel en voor hipper imago van hun sport.
Tip de redactie