Schema: Laatste debat presidentskandidaten VS

Hillary Clinton en Donald Trump stonden 26 september voor het eerst tegenover elkaar en debatteerden daarna op 9 oktober nogmaals. In totaal is er nog één televisiedebat. Zo ziet het schema er verder uit.

19 oktober

 

Op 19 oktober vindt het laatste debat tussen Clinton en Trump plaats. Dit debat, in Las Vegas, zal in format niet verschillen van het eerste debat in New York.

Opmerkelijk is dat het gesprek wordt geleid door Chris Wallace, een presentator van het conservatieve televisienetwerk Fox News. Dat netwerk is doorgaans op de hand van de Republikeinse kandidaat. 

8 november

Op 8 november 2016 is het zover: de 58ste Amerikaanse presidentsverkiezingen. De eerste stembussen aan de oostkust van de VS gaan op dinsdag 8 november om 6.00 uur open (12.00 uur Nederlandse tijd).

Video: Opvallendste tv-momenten van Trump en Clinton

Experts over winst Trump

Experts over winst Trump
'Trump maakt geen schijn van kans meer op 8 november', schreef NU.nl eerder op basis van experts. Wat zeggen die experts nu?

Overzicht: Bizarre verkiezingsrace

Overzicht: Bizarre verkiezingsrace
Niet veel mensen zagen verkiezing Trump aankomen: twaalf uur eerder gold Clinton nog als favoriet. Overzicht van roerige nacht.

Dit is Trump van plan

Dit is Trump van plan
Trump is verkozen tot president. In januari betreedt hij het Witte Huis. Dit zijn de plannen van Trump.
Tip de redactie