'Manchester City biedt 180 miljoen voor Ronaldo'

Laatste update:  21 mei 2011 11:38 info

AMSTERDAM - Manchester City heeft een recordbod van 180 miljoen euro uitgebracht op Cristiano Ronaldo. Diens club Real Madrid wees eerder een bod van 150 miljoen af, maar heeft op het huidige bod nog niet gereageerd.

Foto:  ANP

Dat meldt de Spaanse krant Marca. Ronaldo zou bij de winnaar van de FA Cup een slordige 17 miljoen euro per jaar op kunnen strijken. De club van Nigel de Jong is in handen van de puissant rijke Sheik Mansour.

Ronaldo is de huidige topscorer in Spanje. De Portugees trof in het huidige seizoen over alle competities maar liefst 51 maal doel.

Een mogelijk transfer naar Manchester City zal Ronaldo door de fans van stadsgenoot United niet in dank worden afgenomen. De rechtspoot beleefde zijn doorbraak in de Europese top in het shirt van de 'Red Devils', en won met de club in 2008 de Champions League.

In 2009 maakte Ronaldo voor een transferbedrag van 94 miljoen de overstap naar Real Madrid.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Gisteren

Max Verstappen

De 17-jarige Nederlander bereidt zich op het circuit van Suzuka voor op zijn debuut in de Formule 1, vrijdag in de vrije training van de GP van Japan.

Bekijk de foto's
Banner NUjournaal Sport

Oktoberfest

Trainer Tayfun Korkut van Hannover 96 heeft zijn spelers uitdrukkelijk verboden om na de wedstrijd tegen Bayern het bierfestival te bezoeken.

Lees verder

Column Regterschot

'Misschien had PSV Cocu niet zo moeten pushen om de weg in te slaan die hij is ingeslagen.'

Lees verder