Beachvolleybal

Nummerdor en Varenhorst bereiken finale Grand Slam in Moskou

Beachvolleyballers Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst hebben zaterdag de finale bereikt van het Grand Slam-toernooi in Moskou. 

Het als vijfde geplaatste koppel was in de halve finale te sterk voor de hoger ingeschaalde Amerikanen Jacob Gibb en Casey Patterson: 17-21, 21-16 en 15-13. Gibb en Patterson waren als tweede geplaatst in de Russische hoofdstad.

''We hebben enorm veel achter gestaan, maar we bleven maar doorgaan en doorgaan'', zei Nummerdor. ''Constant waren we bezig met het wegwerken van een achterstand en dat hebben we prima gedaan. We hadden het in de poulefase ook al zwaar en spelen hier veel driesetters.''

Nummerdor en Varenhorst hadden eerder op de dag in de kwartfinale het Nederlandse onderonsje met hun trainingspartners Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen gewonnen: 21-17 en 26-24.

In de finale staan ze zondag in het Russische zand tegenover Alison Cerrutti en Bruno Oscar Schmidt, de Brazilianen die in Moskou als eerste zijn geplaatst. Dat duo rekende in de halve finale af met het Poolse koppel Bartosz Losiak/Piotr Kantor (21-19 en 21-14).

Resterend programma top twee

Resterend programma top twee
Feyenoord heeft de titelrace met Ajax in de Eredivisie zo goed als beslist.

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Titelverdediger Van Gerwen staat bovenaan in het klassement, voor Wright en Van Barneveld.
Tip de redactie