Fred en Lucille over nieuwe samenwerking

Nederlands bekendste stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer is vanaf 2 oktober elke zondag te zien als sidekick van presentatrice Lucille Werner in Show XL. Dit is zojuist bekendgemaakt in de Show Update

In het zondagmiddagprogramma Show XL gaat Lucille samen met haar sidekick Fred dieper in op het entertainmentnieuws van die week en ontvangen ze bekende gasten die in het nieuws waren. Daarnaast behandelen ze trends op het gebied van lifestyle, wonen, koken, mode en beauty. Show XL is een uitbreiding op de reguliere Shownieuws uitzendingen en op het online platform Show.nl met onder andere de Show Updates.

Met zijn uitgesproken mening en zijn gevoel voor stijl is Fred een goede aanvulling voor het programma. Fred van Leer: “Ik vind het erg leuk en spannend om een wekelijkse live-uitzending te maken. Lucille en ik hebben een goede klik, dus ik weet in ieder geval zeker dat ik vanaf 2 oktober elke week een gezellige zondag heb!” Lucille vult hem aan: “Ik kijk er erg naar uit om samen met Fred de bekende gasten te ontvangen in Show XL en de kijkers bij te praten over al het entertainmentnieuws van de week.” Lucille maakte eerder dit jaar haar overstap naar SBS6, waar zij het programma Mijn laatste keer presenteert en regelmatig aanschuift als Entertainmentdeskundige in Shownieuws.

Video: Fred en Lucille over nieuwe samenwerking

Tip de redactie