Sylvia Geersen vertelt over huwelijksproblemen

Model Sylvia Geersen vertelt in de nieuwe Grazia voor het eerst over haar moeizame relatie met haar man Rogelio.  

Het model hoopte in Mexico haar draai met haar man te vinden, maar kwam bedrogen uit. "Hij had daar zijn leven en routine al. Het was niet zo dat we samen iets konden opbouwen. Ik moest echt mijn eigen weg zien te vinden. Op een gegeven moment leefde ik zíjn leven. Hij reist heel veel, dus dan zat ik de hele dag thuis."

Geloof

Daarnaast botste het ook met geloof. "Hij is ontzettend gelovig, maar zijn geloof is anders dan mijn geloof. Dat botste. Ik respecteer zijn geloof, maar dan verwacht je andersom hetzelfde."

"Uiteindelijk hebben we vijf weken doorgebracht in Mexico. Daarna ben ik naar Miami vertrokken om te gaan werken. Daar heb ik drie weken in een appartement gezeten. Vervolgens ben ik voor mijn werk naar Nederland gevlogen. De bedoeling was dat ik daarna terug zou gaan naar Mexico, maar ik ben hier gebleven."

Uitgesproken

Haar man Rogelio is haar achterna gevlogen naar Nederland. "Dat toont aan hoeveel hij van me houdt. Die bevestiging had ik ook wel even nodig. Hij blijft hier nog een paar dagen. Dan vliegt hij terug. Maar we hebben heel veel uitgesproken. Het komt erop neer dat ik hier weer volop aan de bak ga met mijn modellenwerk."

"Met de liefde zit het goed, dat is het belangrijkste. Ik hou heel veel van Rogelio. We zijn dit avontuur samen ingestapt en gaan voor een happy end."

Tip de redactie