Sylvie voelde zich beledigd door 'dubbelganger'

De reden dat Sylvie haar ‘dubbelganger’ Lieve Syl heeft geblokkeerd is omdat ze zich beledigd voelde door een opmerking van haar, zo schrijft Sylvie in een reactie op de post van Lieve Syl.  

Lieve Syl vroeg zich woensdag op Instagram hardop af waarom de blondine haar had geblokkeerd. “Wat jammer dat je me geblockt hebt op Instagram, Syl. Ik heb juist zoveel respect voor je! En wilde je net feliciteren met je leading lady award. Ik kom niet verder dat dan dat #loedermoeder gedoe”, schreef Lieve Syl op Instagram.
En een reactie Miss Meis volgde. Op Instagram schrijft ze: “@lievesyl ik heb je even geblokkeerd omdat ik teleurgesteld was wat je me schreef. Geen felicitatie, maar een nare opmerking, mijn inziens een mislukte poging grappig te zijn.” Maar wat heeft Lieve Syl precies gezegd dan?


Lisette, zoals Lieve Syl echt heet, heeft haar spijt betuigd in een brief op haar website:”Jij zat dinsdagavond in Wenen waar je de ‘leading lady award 2016’ won. Ik zat op een etentje met loedermoeders in Amsterdam. Beiden plaatsten we foto’s op Instagram. Blijkbaar heb ik na thuiskomst op een foto van jou gereageerd. Ik wilde grappig zijn, wat me meestal aardig lukt, maar wat nu faliekant mislukte. Je was teleurgesteld en blokkeerde me op Instagram”, zo schrijft Lieve Syl.


“Syl, mijn oprechte excuses. Het erge is dat ik niet eens precies meer weet wat ik geschreven heb, hier ben ik met mijn trouwe team al uren over aan het vergaderen. Het is gewist dus ik ga het ook niet terugvinden. Feit is wel dat ik hyperdepieper terugkwam van dat etentje en dat ik dan blijkbaar te ver ga in mijn poging tot humor. Ik denk dat er maar eens een alcoholslot op die telefoon van mij moet, al had ik maar één wijntje op”, vervolgt Lieve Syl.
Ook laat ze weten juist respect te hebben voor Sylvie en haar absoluut niet heeft willen beledigen. “Ik wil helemaal niet lullig doen! Sinds ik je volg heb ik juist respect gekregen voor hoe hard je werkt en hoe je alles voor elkaar bokst. En natuurlijk ben ik ook jaloers, ik wilde dat ik maar een greintje van jouw schoonheid of discipline zou hebben. Het is de bedoeling dat dit duidelijk wordt in mijn brieven, volgens mij lukt dit meestal aardig. Soms krijg ik ook echt vervelende reacties trouwens, dus ik weet inmiddels hoe dat voelt…” Inmiddels is het weer goed tussen de twee dames en heeft Sylvie haar haar ‘dubbelganger’ weer gedeblokkeerd.

Tip de redactie