Kim Kötter trof baby Muck 'levenloos' aan

Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat het kindje een zogenoemde A.L.T.E. (apparent life-threatening event) had: een schijnbaar levensbedreigend incident. Op Facebook vertelt Kim haar verhaal.

“Het nieuws heeft ons alweer ingehaald. Aangezien er van alles over Muck wordt geschreven of verteld.. (En daarna meningen worden gegeven over opvoeding en waardoor het komt) Hierbij het echte verhaal. Muck is inderdaad al een paar dagen met spoed opgenomen in het ziekenhuis. (En ik dus ook)”, aldus Kim.

“Muck heeft ons enorm laten schrikken met een A.L.T.E. Het was het engste wat ik ooit heb meegemaakt. Het komt er kort op neer dat het lijkt dat je baby niet meer leeft (blauw, slap, geen adem, ogen open, schuim om zijn mondje) en dit duurde in ons geval 7 minuten.”

“Jaap was aan het werk aan de andere kant van Nederland en ik was alleen met Muck. Het was midden in de nacht. Uiteraard heb ik alles geprobeerd om Muck weer bij te krijgen.. Ik ben 112 en met name onze buren enorm dankbaar dat ze mij zo hebben bijgestaan.”

Volgens Kim kan het iedere baby tot 3 maanden overkomen.”Gelukkig komt het niet zo vaak voor. Dit wens je geen enkele ouder toe.. Goddank is alles goedgekomen, geen blijvende schade en Muck is net van de monitoring af. We mogen zelfs vanmiddag naar huis. Hopelijk is dit eenmalig..

“Dankjulliewel voor alle lieve steun & berichten”, sluit ze haar bericht af.

Tip de redactie