'Mattie en ex Kirsten wonen nog steeds onder één dak'

Mattie Valk zou nadat hij erachter is gekomen dat hij niet de biologische vader is van de te vroeg geboren tweeling Vesper en Bo, zijn vriendin Kirsten het huis uit hebben uitgezet. 

Maar niets blijkt minder waar, Mattie en Kirsten wonen nog steeds onder hetzelfde dak, zo meldt weekblad Privé. Mattie maakte begin deze maand bekend dat hij niet de biologische vader is van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn vriendin Kirsten eind maart op de wereld zette. Weekend meldde eerder dat de Qmusic-dj zijn vriendin Kirsten het huis uit heeft gezet. “Ik woon nog gewoon in mijn eigen huis, zoals je ziet”, vertelde Mattie tegen Weekend.


Maar ook Kirsten blijkt gewoon nog in de villa in Hendrik-Ido-Ambacht te wonen. Want wanneer Privé langsgaat bij de villa, is het Kirsten die de deur opendoet. Ze wil tegenover Privé geen commentaar geven op de gebeurtenissen, maar duidelijk is wel dat zij nog steeds thuis woont en niet door Mattie de deur is gewezen.
Hoe de onderlinge verhoudingen zijn, is onduidelijk. Wanneer Kirsten op haar scooter vertrekt, komt Mattie slechts enkele minuten later bij de villa aan. Toeval, of ze kunnen hebben afgesproken elkaar zo min mogelijk tegen te komen. Ook kan het zijn, nu de ergste storm is gaan liggen, dat de twee als vrienden met elkaar omgaan.

De te vroeg geboren tweeling is in de tweede week van juni 37 weken oud en dan zouden ze op z’n vroegst het ziekenhuis mogen verlaten. Terwijl Kirsten dagelijks haar kinderen bezoekt, is Mattie nadat hij erachter is gekomen dat hij niet de biologisch vader is, niet meer bij de tweeling langs geweest.
De thuiskomst van de baby’s wordt in ieder geval het moment van de waarheid. Want de grote vraag blijft dan wel waar de babykamer gereed zal worden gemaakt voor de komst van de twee meisjes?

Tip de redactie