Was dit de minnares van Jay Z?

Na het beluisteren van het nieuwe album van Beyoncé konden fans maar één ding concluderen: Jay Z ging vreemd! De songteksten van haar nieuwe hits wijzen allemaal naar de affaires die haar man heeft gehad, en nu worden de eerste minnaressen van de rapper al aangewezen.

Rachel Roy moet het ontgelden nadat ze op Instagram wel een heel verdacht bericht schrijft. Hierin ze zou verwijzen naar de songtekst van het nummer Sorry

In het nummer zingt Beyoncé: “Hij kan beter Becky met de mooie haren bellen.” Rachel plaatste zondag een foto met hierbij de tekst: “Mooi haar, maakt me niets uit. We zullen het goede licht voor onze selfies gebruiken, of voor onze eigen waarheid. Altijd. Leef in het licht. Geen drama queens.”

Inmiddels is de Instagram-post verwijderd, maar in korte tijd heeft ze de wind flink van voren gekregen. De brunette reageert op de dreigementen met een tweet waarin ze schrijft: “Ik respecteer liefde, huwelijken, familie en kracht. Wat niet getolereerd zou moeten worden door iemand, is hoe dan ook pesten, welke vorm dan ook.”

Tip de redactie