Gepubliceerd: 
Laatste update: 
20 augustus 2012 15:56
21 augustus 2012 14:58

Geen diploma na grof taalgebruik

AMSTERDAM - Kaitlin Nootbaar uit het Amerikaanse Oklahoma krijgt haar diploma niet, omdat haar speech bij de uitreiking de school niet aanstond. In haar toespraak gebruikte ze het woord 'hell'.

Foto:  Thinkstock

Kaitlin wilde beschrijven hoe haar toekomstplannen tijdens haar tijd op de school veranderd zijn. In het script dat ze moest inleveren had ze ‘heck’ geschreven.

Op het moment suprême zei ze over haar toekomst: "How the hell do I know? I’ve changed my mind so many times." Een verwijzing naar een van de Twilight-films.

Probleem

Toen ze later haar diploma op ging halen, kreeg ze te horen dat er een probleem was. Een medewerker van de school vertelde dat haar diploma er gewoon lag, maar ze mocht het niet meenemen.

Het meisje mag haar papiertje op komen halen als ze een excuusbrief schrijft. Dat is ze niet van plan en haar ouders steunen haar. "Ze heeft altijd alleen maar hele hoge cijfers gehaald. Ze heeft dit diploma verdiend", vertelt haar vader aan KFOR.com. Hij denkt dat de actie van de school illegaal is.

Wat het extra problematisch maakt, is dat Kaitlin over een week op een nieuwe school wil beginnen en daar haar diploma voor nodig heeft. De school zelf wilde niet reageren omdat volgens hen de zaak vertrouwelijk is.

Door: NU.nl/WTF.nl
 • Deel:

Altijd opmerkelijk nieuws

 • Knokpartij na partnerruil

  De politie in Spring Hill, ten westen van Orlando,...

  Lees verder
 • Behulpzame bejaarde vernielt kunst

  De bejaarde vrouw meldde zich bij de eigenaren van het...

  Lees verder
 • Prins Harry in z'n blote kont

  ...

  Lees verder

Eerdere berichten

Eerder

Live ontslag nemen

Live ontslag nemen

Een verslaggeefster van KTVA, een tv-zender in de Amerikaanse staat Alaska, heeft in een live-uitzending ontslag genomen.

'Sit down'-record

'Sit down'-record

Ttijdens de Totally Summer Reunion is zaterdag een wereldrecord gevestigd met de grootste 'sit down' aller tijden. Alle 14.000 aanwezige bezoekers deden mee tijdens de DJ-set van The Partysquad.