Hamster 'staat op uit de dood'

Laatste update:  13 april 2012 15:10 info

AMSTERDAM – Een hamster is in Engeland opgestaan uit dood. Tenminste, het beestje was door zijn baasje aangezien als levenloos, toen de hamster in zijn kooi lag.

Foto:  Thinkstock

Daarom besloot Dave Eyley de hamster te begraven. Hij keek dan ook raar op toen zijn buurvrouw hem de volgende dag belde met de boodschap dat de doodverklaarde hamster door haar tuin aan het ronddartelen was.

"Dat kan niet, onze hamster is dood", was de reactie van Eyley, meldt de Britse krant The Sun vrijdag. "We stonden echt perplex door dit 'paaswonder'".

Het beestje (dat eerst Rhino heette, maar nu Jezus) zag er volgens de eigenaar echt dood uit. Hij had de hamster in een plastic buis gedaan en vijf centimeter in de grond gestopt. "Blijkbaar trekt Jezus zich er niks van aan als ze dood en begraven is."

Over het algemeen is het lastig te zien of een hamster dood is of gewoon slaapt. De lichaamstemperatuur kan dalen tot 10 graden Celsius. Het advies is dan ook om bij twijfel naar de dierenarts te gaan.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Meer bijzonder nieuws (advertorial)

Powered by WTF.nl
 • Italiaan ontwerpt handsfree paraplu

  De Italiaan Pagnini ontwierp een soort tuigje om een...

  Lees verder
 • Hitler wilde L.A. als thuisbasis

  Een door de nazipartij gesponsorde Amerikaanse groep...

  Lees verder
 • Dodelijke armband in de omloop

  De vrouw had op eBay een doos met rood-zwarte...

  Lees verder

Eerdere berichten

Eerder

Trouwen in achtbaan

Meestal zijn de gasten stil tijdens een trouwceremonie, maar tijdens de bruiloft van een Amerikaans stel zetten de gasten het op het gillen. De twee gaven elkaar het jawoord in een achtbaan.

Bekijk video

Goudvis krijgt operatie

In Melbourne, Australië heeft een goudvis een levensreddende operatie ondergaan, nadat er een hersentumor was ontdekt bij het beestje. De risicovolle operatie kostte ruim 150 euro.

Bekijk video