Vrouw ontslagen na stripteaselessen op tv

AMSTERDAM - Een Belgische vrouw is ontslagen nadat ze te zien was in een tv-reportage over seksuele fantasieën. Zo kwam haar werkgever erachter dat ze naast haar werk stripteaselessen geeft.

De 26-jarige Valérie, een schuilnaam, werkte op 23 februari mee aan een reportage op de zender RTBF over seksuele fantasieën. De eigenaresse van een bedrijf dat ook les geeft aan mensen die willen leren strippen, vertelde in het programma Questions a la Une over twee meisjes die al jaren voor haar werken.

Vervolgens kwam Valérie, gehuld in een pittig politiepakje, in beeld en leerde ze aan een vrouw hoe ze op een verleidelijke manier haar bh kan uittrekken. Overigens was Valérie op geen enkel moment topless in beeld.

Toch had haar werkgever, een multinational in Brussel, genoeg gezien. De werkgever vond dat Valérie niet langer “in het profiel van het bedrijf paste”. “Wat heb je gedaan, vroegen mijn leidinggevenden. Jouw gezicht is bekend bij onze klanten”, vertelt Valérie donderdag in SudPresse.

Uitzitten

Volgens Valérie heeft geen enkele klant een opmerking gemaakt over de uitzending. Haar collega’s vonden haar stripteaseact op het scherm “geweldig”.

Ze moet nu haar opzegtermijn uitzitten, maar heeft weinig werk meer te doen. “Ik mag niet eens een kopietje maken; ik mag alleen nog maar achter mijn computer zitten.” Valérie zegt niet de ambitie te hebben om nu haar brood te gaan verdienen met strippen.

Bekijk hier het korte filmpje.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie