FD Mediagroep neemt belang in vergelijkingssite voor opleidingen

FD Mediagroep, eigenaar van onder andere Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio, heeft een strategisch belang genomen in Springest, een vergelijkingsplatform voor opleidingen.

Dit melden beide bedrijven dinsdag zonder financiële details te geven.

Ruben Timmerman, oprichter en directeur van Springest, noemt de uitgever de gedroomde partner voor de lange termijn. "Met deze investering zullen we verder uitbreiden in Duitsland. Hiervoor zetten we vol in op ons zakelijke leerplatform Springest Go, dat Siemens AG in Duitsland al als klant heeft."

"Robotisering, automatisering, banenverlies; allemaal redenen waardoor continu leren noodzakelijk is. Het aanbod in leerproducten groeit explosief."

Toegang

 “Wij willen de beslissers van Nederland helpen met het nemen van de beste besluiten”, zegt Eugenie van Wiechen, directeur van FD Mediagroep in een persbericht. "Dat doen we door het bieden van onafhankelijk nieuws, kennis, data en het bijbehorende netwerk."

"Met de komst van Springest bieden we onze doelgroep nu ook toegang tot opleiding en ontwikkeling. Als professional weet je waar je moet zijn."

Lees meer over:

Tips

Tips
Te heet op de werkvloer? Koel af met deze tips. 

De werkdag van

De werkdag van
Atilay Uslu van Corendon: 'Een paar uurtjes werken is ook gewoon stoom afblazen.'

In de praktijk

In de praktijk
De meeste buitenlandse werknemers komen naar Nederland vanwege de liefde, zegt Ilse Visser van wervingsbureau Undutchables. 
Tip de redactie