Met korting uit eten in deze zes Franse restaurants

Laat je verrassen door de Franse keuken van zes verschillende restaurants in Nederland. Reserveer snel jouw tafel en profiteer van kortingen tot wel 54 procent.

Restaurant Kroft in Hoorn
Genieten van het gezellige centrum van Hoorn gaat nóg makkelijker bij Restaurant Kroft. Gelegen aan het Markermeer, een prachtige omgeving, biedt Kroft een bijzondere keuken en een gezellige sfeer.

Aantal gangen: 6
Prijs: van 80 euro voor 35 euro
Reserveer hier je tafel

Tante Koosje in Loenen aan de Vecht
Ontdek de rijke historie en monumentale sfeer van Loenen bij Tante Koosje. Gastheer Robert-Jan Smeding en zijn team staan voor je klaar om je culinair te verwennen.

Aantal gangen: 5
Prijs: van 80 euro voor 55 euro
Reserveer hier je tafel

Van Vlaanderen in Amsterdam
Uiteten in hartje Amsterdam?  Bij Van Vlaanderen geniet je echt van een avondje uit. Laat je verrassen door de overheerlijke gerechten van het jonge en gedreven team.

Aantal gangen: 5
Prijs: van 59,50 euro voor 45 euro
Reserveer hier je tafel

Looks in Amsterdam
Bij Looks word je ontvangen in een monumentaal pand met een modern, internationaal en urban interieur. In de open keuken worden de mooiste Franse gerechten voor je gemaakt.

Aantal gangen: 4
Prijs: van 43,50 euro voor 29,50 euro
Reserveer hier je tafel

Rosso in Rotterdam
Onder leiding van chef-kok Lars Litz worden de meest creatieve Dutch Fusion gerechten gemaakt. Geniet bij Rosso van heerlijk eten en de lekkerste drankjes in een tikje ondeugende ambiance.

Aantal gangen: 5
Prijs: van 62 euro voor 42,50 euro
Reserveer hier je tafel

Jean Marie in Gouda
De selecte kaart met exclusieve gerechten, de persoonlijke aandacht en een sfeervolle ambiance vormen de ingrediënten voor een ontspannen culinair samenzijn bij Jean Marie.

Aantal gangen: 3
Prijs: van 36,50 euro voor 27,50 euro
Reserveer hier je tafel

Lees meer over:
Tip de redactie