Razorlight geeft drie extra shows in Nederland

Laatste update:  1 december 2006 20:38 info

Fans van Razorlight die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor het concert op 6 december kunnen opgelucht ademhalen. De succesvolle Britse band heeft zojuist bekend gemaakt dat ze drie extra Nederlandse shows gaan geven.

Op 20 januari speelt de band in de Oosterpoort in Groningen om vervolgens twee weken later weer terug te komen voor optredens in Utrecht en Eindhoven. Op 7 februari staan ze in Muziekcentrum Vredenburg en een dag later in de Effenaar. De kaartverkoop voor alle concerten begint op zaterdag 2 december.

Razorlight scoort op dit moment een dikke hit met 'America', dat alweer de tweede single is van het deze zomer verschenen titelloze album. Eerder dit jaar gaf Razorlight al enkele succesvolle optredens op Crossing Border, Lowlands en de TMF Awards.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:
 

Eerdere berichten

Sinéad O'Connor

Ruim 27 jaar na haar eerste hit in Nederland bewees Sinéad O’Connor in de Amsterdamse Melkweg eigenlijk geen begeleidingsband nodig te hebben.

Lees de recensie

Mijlpaal

Zangeres Meghan Trainor is met haar eerste hit verantwoordelijk voor een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de Britse hitparade.

Lees verder

Lady Gaga

 Mensen die voor de hits komen, kunnen beter vertrekken, laat Lady Gaga aan het begin van haar optreden in Amsterdam weten. Aldaar geeft ze nagenoeg het perfecte popconcert.

Lees de recensie

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer