Glennis Grace krijgt 'elke dag' aanbiedingen uit het buitenland

Glennis Grace heeft afgelopen april de interesse gewekt bij buitenlandse muziekmaatschappijen nadat ze een filmpje van zichzelf als Whitney Houston had geplaatst. Ze krijgt nog "elke dag" aanbiedingen.

"Ik ben met mijn zakenpartner aan het kijken wanneer ik naar Los Angeles ga, want LA is calling", vertelt de 38-jarige zangeres aan Shownieuws.

Niet alleen de Verenigde Staten zouden op Grace staan te wachten. "Ook het Verenigd Koninkrijk. Ik moet alles echt goed filteren en kijken wat ik kan doen. Ik moet absoluut het geluk opzoeken, al heb ik hier in Nederland een hele volle agenda."

De zangeres benadrukt dat ze de rust zelve is. "Ik ben niet een persoon die zoiets heel hard van de daken ga schreeuwen. Je weet het nooit, ik ben er nog niet! Er gaan deuren voor mij open, maar ik moet rustig blijven. Ik ben blij dat ik een nuchtere Amsterdamse ben."

Nicki Minaj

Glennis Grace plaatste op Twitter een video waarin ze het nummer Run to You van Whitney Houston zong. Dit filmpje werd gedeeld door de bekende Amerikaanse artiest Nicki Minaj (21 miljoen volgers). Grace werd door verschillende Amerikanen geroemd om haar stem.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie