Geen Grammy voor dj Afrojack

Laatste update:  12 februari 2012 23:19 info Bekijk op de kaart

LOS ANGELES - Geen champagne voor de Nederlandse dj Afrojack: hij heeft dit jaar geen Grammy Award in de wacht gesleept. 

Foto:  Danny van den Berg

Afrojack was genomineerd in de categorie 'beste remix', voor zijn remix van Collide van zangeres Leona Lewis.

De Grammy in deze categorie werd gewonnen door de Amerikaanse artiest Skrillex, voor zijn remix van Cinema van Electroman. Skrillex, die zijn dankwoord oplas van zijn smartphone, is in nog vier categorieën genomineerd.

Revolver

Afrojack wist vorig jaar wel een Grammy Award te winnen, voor zijn remix van Madonna's Revolver. Het winnen van een Grammy noemde hij toen "overweldigend".

De Grammy voor beste remix werd, evenals de Grammy's in andere 'kleine' categorieën, al uitgereikt voor de grote Grammy's-show begint. Tijdens die show worden onder meer de Grammy's voor de beste plaat en het beste album van het jaar bekendgemaakt. De Grammy's tellen in totaal 78 categorieën.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Sinéad O'Connor

Ruim 27 jaar na haar eerste hit in Nederland bewees Sinéad O’Connor in de Amsterdamse Melkweg eigenlijk geen begeleidingsband nodig te hebben.

Lees de recensie

Mijlpaal

Zangeres Meghan Trainor is met haar eerste hit verantwoordelijk voor een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de Britse hitparade.

Lees verder

Lady Gaga

 Mensen die voor de hits komen, kunnen beter vertrekken, laat Lady Gaga aan het begin van haar optreden in Amsterdam weten. Aldaar geeft ze nagenoeg het perfecte popconcert.

Lees de recensie

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer