Gepubliceerd: 
Laatste update: 
29 september 2012 10:38
29 september 2012 10:38

Drew Barrymore fotografeert voor Tommy Hilfiger

AMSTERDAM - Actrice Drew Barrymore heeft haar Franse collega Charlotte Gainsbourg gefotografeerd voor een campagne van modemerk Tommy Hilfiger.

Gainsbourg maakt in de campagne reclame voor een gelimiteerde tas van Hilfiger. Het gaat om een blauwe leren tas met rode hengsels en goudkleurige metalen accenten.

Voor elke verkochte tas doneert het merk honderd dollar aan borstkankeronderzoek. Elk jaar wordt tijdens de maand oktober extra aandacht gevraagd voor de ziekte borstkanker.

"Het was erg leuk om met Drew te werken", zegt Gainsbourg in de Telegraph. "Ze is erg grappig en charmant en zorgt voor een heel positieve sfeer op de set. Omdat ze ook actrice is, voelde ik me erg prettig tijdens de shoot."

Drew Barrymore is de laatste tijd veel bezig met fotograferen. Zo fotografeert ze regelmatig jonge, beginnende actrices voor het tijdschrift V.

Door: NU.nl/Hans Blommaert
  • Deel:

Eerdere berichten

Eerder

 In samenwerking met

'Dikke baby'

Niet alleen veel jongeren en volwassenen, maar ook veel baby's en peuters blijken te weinig lichaamsbeweging te krijgen.

Lees meer
Banner NUjournaal Entertainment

'Meer oranje'

Olcay Gulsen vindt het jammer dat Nederlanders in het dagelijkse leven weinig in oranje kleding over straat gaan.

Lees meer

Verliefd op kok

Richard Gere zou een relatie hebben met ​Padma Lakshmi, ​die in de Verenigde Staten het kookprogramma Top Chef presenteert.

Lees meer