Gemma Ward op eerste cover sinds 2008

Laatste update:  12 april 2011 09:52 info

AMSTERDAM - Het ooit zo succesvolle Australische model Gemma Ward schittert voor het eerst sinds 2008 weer op de voorkant van een tijdschrift. Toen ze in 2008 de handdoek in de ring gooide als model, was ze niet van plan terug te komen.

Foto:  Wenn.com

Toch staat ze nu prominent op de voorkant van de bijlage van de Australische Harper's Bazaar, een foto geschoten door Peter Ash Lee.

Van 2004 tot 2007 was Ward overal. Er ging bijna geen maand voorbij waarop ze niet op de cover van een tijdschrift te bewonderen was. De Australische schopte het op haar zestiende zelfs tot de voorkant van de Amerikaanse Vogue, iets wat niet veel modellen haar na doen, aangezien het tijdschrift vaak alleen beroemdheden op de cover plaatst.

Actrice

Toen ze 19 was, was het voornamelijk stil rond Ward. Ze speelde een aantal rollen in films en kwam wat pondjes aan. Die kilo's is ze weer kwijt, het is echter niet duidelijk of de blonde schone terugkeert als model of dat ze het als een tussendoortje ziet om haar rol in de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides te promoten, zo meldt Jezebel.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

 In samenwerking met

'Dikke baby'

Niet alleen veel jongeren en volwassenen, maar ook veel baby's en peuters blijken te weinig lichaamsbeweging te krijgen.

Lees meer
Banner NUjournaal Entertainment

'Meer oranje'

Olcay Gulsen vindt het jammer dat Nederlanders in het dagelijkse leven weinig in oranje kleding over straat gaan.

Lees meer

Verliefd op kok

Richard Gere zou een relatie hebben met ​Padma Lakshmi, ​die in de Verenigde Staten het kookprogramma Top Chef presenteert.

Lees meer