Dyanne Beekman stopt bij C&A

Laatste update:  26 oktober 2010 17:53 info

AMSTERDAM - Styliste Dyanne Beekman en C&A hebben na vier jaar besloten niet langer samen te werken. Op de jeanslijn na, is de collectie DYANNE vanaf dit najaar niet meer te koop bij de modeketen.

Foto:  ANP

De collectie van de bekende styliste ligt vanaf dit najaar niet meer in de winkels van C&A en is dan ook niet meer verkrijgbaar bij Wehkamp.

“Dyanne en C&A hebben samen besloten om een andere invulling aan hun samenwerking te geven. De DYANNE basics en de plus collectie worden de komende tijd afgebouwd, wel verschijnt dit najaar nog een nieuwe jeanscollectie", zo meldt Beekmanstyling, het bureau van de styliste tegen Textilia.

Succesvolle samenwerking


Paulien Straeter, pr- en communicatiemedewerker bij C&A is positief over de samenwerking: “Aan het eind van de contractperiode vonden we het allebei tijd voor een nieuwe koers. We kijken, net als Dyanne, terug op een succesvolle samenwerking."

"De huidige samenwerkingsverbanden met Jan Smit en Frans Molenaar blijven bestaan. Daarnaast is C&A voor het tweede seizoen sponsor van het programma Benelux Next Top Model.”

Eigen kledinglijn

Volgens Beekmanstyling zijn er wel grote andere plannen. "Op dit moment ontwikkelt Dyanne haar eigen collectie, die eind 2011 wordt aangeboden aan een groot aantal retailers."Het is niet bekend of de samenwerking met C&A heeft stopt vanwege haar eigen lijn. Beekmanstyling kan verder nog niets zeggen over het nieuwe, eigen merk.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

 In samenwerking met

'Dikke baby'

Niet alleen veel jongeren en volwassenen, maar ook veel baby's en peuters blijken te weinig lichaamsbeweging te krijgen.

Lees meer
Banner NUjournaal Entertainment

'Meer oranje'

Olcay Gulsen vindt het jammer dat Nederlanders in het dagelijkse leven weinig in oranje kleding over straat gaan.

Lees meer

Verliefd op kok

Richard Gere zou een relatie hebben met ​Padma Lakshmi, ​die in de Verenigde Staten het kookprogramma Top Chef presenteert.

Lees meer