Vodafone maakt tv, internet en telefonie per maand aanpasbaar

Vodafone gaat een abonnement aanbieden waarbij klanten hun bundels voor vast internet, vaste telefonie en tv elke maand kosteloos kunnen aanpassen.

Dat maakt de provider woensdag bekend.

Het wordt voor klanten van Vodafone Thuis mogelijk om elke maand te bepalen welke internetsnelheid, hoeveel tv-zenders en welk beltarief ze willen hanteren.

Telefonie en tv kunnen zelfs helemaal worden uitgezet. De internetbundel is wel 'gewoon' een jaarabonnement en daarbij kan alleen de snelheid per maand omhoog en omlaag worden bijgesteld.

Minder zenders

Vodafone stelt dat het kosteloos aanpassen van het aanbod handig kan zijn voor mensen die in de zomer minder tv-zenders willen dan in de winter of bepaalde maanden een snellere internetverbinding willen.

Als telefonie een maand helemaal wordt uitgeschakeld, houdt Vodafone het telefoonnummer drie maanden vast. Daarna wordt het vergeven.

Bij Vodafone Thuis kan gekozen worden voor internet van minimaal 50 Mbps en een tv-pakket met minimaal 53 digitale zenders waarvan 24 in hd-kwaliteit. De settopbox wordt altijd gratis geleverd.

Klanten die zowel internet, tv, als telefonie afnemen krijgen gratis installatie en het eerste jaar 10 euro korting per maand. De aansluitingen kunnen vanaf 1 april worden geactiveerd.

Bekijk het complete aanbod en de prijzen

Lees meer over:

Eerste indruk Galaxy S6

Eerste indruk Galaxy S6
 Samsung gooit het bij de Galaxy S6 over een andere boeg. Dit is onze eerste indruk van het toestel.

Beste apps

Beste apps
Schrijf zonder afleiding, plan je foto's, maak makkelijk live-streaming video en speel de nieuwste Flappy Bird-achtige game.

Uber

Uber
Het klemrijden van Uberpop-chauffeurs is volgens staatssecretaris Wilma Mansveld 'onacceptabel'.