Gepubliceerd: 
Laatste update: 
2 januari 2014 14:42
2 januari 2014 14:43

Vodafone verhoogt databundel en prijs Red-abonnementen

Vodafone verhoogt vanwege de introductie van 4G de databundels van de Red-abonnementen. Ook de prijs gaat in sommige gevallen omhoog.

Foto:  Bloomberg

Dat maakt de provider donderdag bekend.

Vodafone introduceerde begin augustus 4G. Het snellere mobiele internet is vooral in grote steden in de Randstad beschikbaar.

De provider ziet dat de 4G-gebruikers zo'n 60 procent meer data verbruiken en verhoogt daarom de databundels van de Red-abonnementen. Het aanbod geldt vanaf 6 januari voor nieuwe klanten.

De databundel bij Red Essential en Red Plus, voor klanten die veel in het buitenland zijn, verdubbelt. Bij Red Super stijgt het aanbod van 4 naar 6 GB. Ook het Basis 200 abonnement krijgt meer data, 500 in plaats van 200 MB. 

De prijzen van Red Plus en Red Super gaan ook omhoog naar respectievelijk 95 en 75 euro per maand. Red Essential houdt dezelfde prijs en aan het standaard Red-abonnement verandert helemaal niets.

Bekijk een overzicht van de wijzigingen

Met welke toestellen werkt 4G van Vodafone?

Door: NU.nl/Colin van Hoek

Eerdere berichten

Eerder

Wifi-ballon

Googles wifi-ballon is in 22 dagen de wereld rondgereisd.

Bekijk de wifi-ballon
Banner NUjournaal Tech

Privé-Vine's

Het is voortaan mogelijk om privé-video's te versturen naar andere Vine-gebruikers.

Lees verder

Beste apps

Reis terug in de tijd van je sociale leven, hou makkelijk bij welke films er draaien en typ sneller dan ooit met de beste apps van de week.

Lees meer