Ook Jason Dourisseau langer bij Donar

De Amerikaan Jason Dourisseau heeft zijn contract bij basketbalclub Donar met twee seizoenen verlengd. Onlangs verlengde de club ook al de contracten van speler Sean Cunningham en coach Erik Braal.

De 33-jarige Dourisseau speelt op dit moment in zijn zevende jaar voor de Groningse club. Daar komen nog zeker twee seizoenen bij.

De Amerikaan heeft een dubbel paspoort en mag daardoor als Nederlander voor Donar uitkomen. Dat is goed voor Donar, want in de Nederlandse competitie mag je maar een maximum aantal Amerikanen op de loonlijst hebben.

Bestuurslid Technische Zaken Martin de Vries is blij met de verlenging van het contract. "Jason voegt nog twee seizoenen toe aan zijn indrukwekkende loopbaan bij Donar. Daar zijn we uiteraard erg gelukkig mee", aldus De Vries.

Stevig fundament

Met het vastleggen van Dourisseau heeft de club voor de komende jaren een stevig fundament neergelegd. Onlangs werd ook bekend gemaakt dat Erik Braal de komende drie jaar coach is. Vorige week verlengde de guard Sean Cunningham zijn contract met twee jaar.

Lees meer over:

In samenwerking met GIC

In samenwerking met GIC
 NUgroningen wordt gemaakt in samenwerking met de Groninger Internet Courant.

Mail de redactie

Mail de redactie
Heeft u tips of opmerkingen over het regionale nieuws op NU.nl? Mail dan de redactie op:
Tip de redactie