'Modern Warfare 3 heeft geen leidend platform'

Laatste update:  26 mei 2011 16:36 info

HOOFDDORP - Infinity Ward en Sledgehammer Games hanteren geen leidend platform bij het ontwikkelen van Call of Duty: Modern Warfare 3.

Foto:  Gamer.nl

Dat zegt Robert Bowling, communitymanager van de game.

"We hebben geen leidend platform, we ontwikkelen de versies naast elkaar", aldus Bowling. "De Xbox 360-versie loopt hetzelfde als de PS3-versie. De PC is het platform dat unieke optimalisaties krijgt."

Bowling kon ook bevestigen dat de game, net als zijn voorgangers, op een minimale framerate van 60 frames per seconde zal draaien.

Doorgaans kiest een ontwikkelaar één platform waarop de primaire ontwikkeling plaatsvindt. De ontwikkelde elementen worden vervolgens overgezet naar de andere platformen. Doorgaans wordt de versie die leidend is geweest tijdens de ontwikkeling van een spel ook als de beste versie gezien.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

 In samenwerking met

Xbox One

De Nederlandse spraakherkenning voor de Kinect van de Xbox One is niet aanwezig bij de lancering van de console op 5 september.

Lees verder
Banner NUjournaal Tech

Swing Copters

De maker van Flappy Bird heeft een nieuwe game en daar is veel over te doen. Swing Copters is moeilijk en net zo verslavend als zijn voorganger.

Lees meer over de game