Google wil miljoenen Project Glass-brillen verkopen

AMSTERDAM - Google richt zich met Project Glass op een brede doelgroep en verwacht miljoenen exemplaren van deze 'Google-bril' te verkopen.

Dat heeft product director Steve Lee gezegd in een interview met The Verge.

Volgens Lee wil Google met de bril geen niche-product in de markt zetten. Project Glass is door Google bedoeld als product voor een brede doelgroep en het bedrijf verwacht dat miljoenen mensen de bril zullen gaan gebruiken.

Afgelopen woensdag bracht Google nog nieuwe informatie over Project Glass naar buiten. Zo krijgt de bril spraakbesturing en werd de user interface getoond.

Eind 2013

Project Glass is een bril die informatie projecteert in de echte wereld. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld informatie over het weer bekijken, maar ook over gebouwen of schilderijen die zij ergens zien.

Google verwacht de Project Glass-bril eind 2013 op de markt te brengen.

Lees meer over:

Review: LG G4

Review: LG G4
Het nieuwe vlaggenschip van LG is 100 tot 150 euro duurder dan zijn voorganger. Wat krijg je er voor terug en is dat het waard?

Review: The Witcher 3

Review: The Witcher 3
Game biedt zoveel uren aan spelpliezer dat je de kleine slordigheden voor lief neemt. The Witcher 3 is dan ook bijna perfect.

Review: Apple Watch

Review: Apple Watch
De smartwatch van Apple kent beperkte functionaliteiten en de prestaties kunnen beter maar is wel de minst slechte smartwatch.