Google wil miljoenen Project Glass-brillen verkopen

AMSTERDAM - Google richt zich met Project Glass op een brede doelgroep en verwacht miljoenen exemplaren van deze 'Google-bril' te verkopen.

Dat heeft product director Steve Lee gezegd in een interview met The Verge.

Volgens Lee wil Google met de bril geen niche-product in de markt zetten. Project Glass is door Google bedoeld als product voor een brede doelgroep en het bedrijf verwacht dat miljoenen mensen de bril zullen gaan gebruiken.

Afgelopen woensdag bracht Google nog nieuwe informatie over Project Glass naar buiten. Zo krijgt de bril spraakbesturing en werd de user interface getoond.

Eind 2013

Project Glass is een bril die informatie projecteert in de echte wereld. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld informatie over het weer bekijken, maar ook over gebouwen of schilderijen die zij ergens zien.

Google verwacht de Project Glass-bril eind 2013 op de markt te brengen.

Lees meer over:

Review: Lumia 830

Review: Lumia 830
Het laatste toestel onder de naam van Nokia. Is dit een waardig afscheid?

Review: GTA 5 voor PS4 en Xbox One

Review: GTA 5 voor PS4 en Xbox One
Een jaar na zijn originele verschijnen is GTA 5 nog eens uitgebracht, nu voor PS4 en Xbox One. Nieuw zijn verbeterde graphics en een eerstepersoonsmodus.

Nepshops

Nepshops
De politie heeft dit jaar al fors meer valse webshops gesloten dan vorig jaar. Hierop worden vooral populaire, nep verschenen producten met aangeprijsd.