LG onthult 84-inch 3D-tv met 4K-resolutie

Laatste update:  29 december 2011 15:22 info

AMSTERDAM – LG heeft een 84-inch 3D-tv aangekondigd met een resolutie van 3840x2160 pixels, ook wel 4K genoemd.

Foto:  LG

De televisie wordt in januari op elektronicabeurs CES getoond en komt ook echt op de markt. Een prototype werd al eerder onthuld.

De televisie is de grootste met 4K of Ultra Definition (UD) op dit moment. Het toestel beschikt over de passieve 3D-techniek van LG en over Smart TV van het bedrijf waarmee internetdiensten en apps beschikbaar zijn.

Wanneer de tv verkocht gaat worden, is nog niet bekend. Dat wordt waarschijnlijk tijdens CES bekendgemaakt. NU.nl zal daarbij aanwezig zijn.

LG 4K

LG maakte eerder al bekend dat het met een nieuwe ‘Magic Remote’ komt waarmee gebruikers tv's ook met spraak en beweging kunnen besturen. Bovendien zullen nieuwe 3D-brillen gelanceerd worden en brengt het bedrijf een 55-inch oled-tv.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

Reuzetablets

Samsung heeft de Galaxy Tab Pro en Note Pro met een scherm van 12,2 inch onthuld. NUtech ging op gadgetbeurs CES alvast met de grote tablets aan de slag.

Lees de hands-on

Robot speelt pion

Minirobot Ozobot kan rijden en lijnen herkennen en kan gebruikt worden als bewegende pion op tabletschermen.

Bekijk de video

Selfie-camera

Canon heeft een camera aangekondigd die een selfie maakt op het moment dat er een foto wordt geschoten. Per direct uploaden kan via wifi of nfc.

Lees meer