Gepubliceerd: 
Laatste update: 
18 september 2013 11:56
18 september 2013 11:56

Kelsey Grammer mogelijk in The Expendables 3

Kelsey Grammer is in de laatste fase van de onderhandelingen voor een rol in de actiefilm The Expendables 3

Foto:  Getty Images

De 58-jarige acteur, vooral bekend uit de comedyserie Cheers en de spin-off Frasier, is in beeld voor de rol van Bonaparte, een voormalig huurling die de Expendables in hun missie bijstaat.

De rol was eerst bedoeld voor Nicolas Cage, maar die bedankte in augustus. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Grammer heeft wel vaker rauwe types gespeeld. Zo was hij in X-Men: The Last Stand te zien als de blauwbehaarde Beast en speelde hij in de tv-serie Boss de nietsontziende burgemeester Tom Kane. Dat personage leverde hem de schurkenrol op in Transformers: Age of Extinction.

Reach Me

De keus voor Grammer is misschien wat minder opmerkelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Grammer en Sylvester Stallone, drijvende kracht achter de Expendables-reeks, spelen beiden een hoofdrol in het drama Reach Me. Daarnaast ontwikkelt Grammer samen met Martin Lawrence een nieuwe tv-serie voor producent Lionsgate, die ook de Expendables-films produceert.

Tot de cast van The Expendables 3 behoren naast Grammer en Stallone Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Terry Crews, Antonio Banderas, Jet Li, Dolph Lundgren en Wesley Snipes. De film verschijnt half augustus in de Nederlandse bioscoop.

Door: Novum

Eerdere berichten

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

Interview David Fincher

David Fincher vertelt aan NU.nl alles over zijn nieuwe film Gone Girl.

Bekijk de video