Patrick Dempsey in Ushi-film Wendy van Dijk

Laatste update:  11 mei 2012 20:31 info

AMSTERDAM - Acteur Patrick Dempsey, bekend van onder meer Grey's Anatomy, is te zien in de film van Ushi. Hij zal in de film zichzelf spelen. 

Foto:  Wenn

Dat maakte distributeur Dutch Film Works vrijdag bekend. In de speelfilm gaat het typetje van Wendy van Dijk op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat.

"Ik heb een fantastisch interview met Patrick gehad", reageerde Van Dijk in RTL Boulevard. "Het is een hartstikke leuke vent."

Van Dijk was de afgelopen dagen in de Amerikaanse stad Los Angeles voor opnames van de film. De 41-jarige presentatrice, die eerder te zien was in onder meer de film Alles Is Liefde, liet eerder al doorschemeren dat ze een Hollywoodster had weten te strikken.

Programma's

Wendy van Dijk was in verschillende programma's als het typetje Ushi te zien. Zo interviewde ze voor het RTL-programma Ushi & Van Dijk als de Japanse verslaggeefster sterren uit binnen- en buitenland.

In de speelfilm krijgt ook het personage Hiromi Tojo een rol. De Japanner was tijdens interviews de rechterhand van Ushi. De film, die Ushi Must Marry als werktitel heeft, is later dit jaar te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

Naaktscene

De naaktscènes in de film What If waren voor acteur Daniel Radcliffe vooral heel leuk om te doen.

Lees meer en bekijk video