Julia Roberts voelt zich oud dankzij remakes

Laatste update:  20 februari 2012 06:19 info

LOS ANGELES - Julia Roberts voelt zich oud en dat heeft alles te maken met enkele geplande remakes van haar jaren 80-films.

Foto:  Wenn.com

De 44-jarige moeder van drie kan simpelweg niet geloven dat de tijd zo snel is voorbijgevlogen dat er nu al remakes in de steigers staan van haar eigen films.

"Ik heb gehoord dat ze Flatliners opnieuw gaan opnemen. Dat kwam als een schok. Nu al? Hebben we die film niet pas net gemaakt? Het lijkt me een beetje snel", zegt Julia tegen ShowbizSpy.

"Het vervliegen van tijd heeft sowieso iets mysterieus. Het gaat sneller en sneller. Ik zou graag willen dat het allemaal iets langzamer ging zodat ik meer tijd zou hebben om alles eens goed in me op te kunnen nemen."

Naast Flatliners uit 1990 zijn er ook plannen om een remake te maken van Steel Magnolias uit 1989, ook een film met Roberts in een van hoofdrollen.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

'Beste film ooit'

Na acteren en produceren ziet Robert Downey Jr. zichzelf in de toekomst als regisseur. In een interview met NU.nl zegt de acteur "snel" in de regisseursstoel te willen zitten.

Lees verder en bekijk video